Produse
» Magazin online Doc-Shop.ro
» NOUL Xerox ConnectKey
» Consumabile - furnituri - accesorii
» Copiatoare / Multifunctionale
» Echipamente finisare documente
» Imprimante
» Multifunctionale
» Prese digitale Color
» Scanere Xerox DocuMate
» Xerox Wide Format
Cautare

Service

 Solutiile Document va asigura nu numai echipamente de ultima generatie cat si siguranta unor servicii de calitate realizate de ingineri de service cu experienta, specializati in depanarea echipamentelor Xerox si avand dotarea materiala necesara mentinerii in functiune la parametrii optimi a acestora precum si furnizarea la timp a consumabilelor si pieselor de schimb.

Va mai oferim: instalarea echipamentelor si instruirea operatorilor, service in perioada de garantie, consultanta/evaluare

    Contracte Service:

    * Service cu contract total (full service and maintenance)     
Recomandat pentru organizatiile sau grupurile de lucru cu un volum lunar de lucru mai mare de 3000 copii/imprimari black sau 1000 color . Sunt asigurate intretinerea lunara, depanarea la cerere, consumabilele si piesele de schimb necesare functionarii echipamentelor in parametrii optimi. In derularea contractelor de acest tip costurile devin liniare si previzibile, timpii de nefunctionare se reduc, dispare necesitatea aprobarilor pentru fiecare achizitie de consumabile sau piese de schimb, volumul de copiere este monitorizat exact.

    * Service cu contract de manopera
Recomandat pentru organizatiile sau grupurile de lucru cu un volum lunar de lucru mai mic de 3000 copii/imprimari black sau 1000 color. Sunt asigurate intretinerea lunara, depanari la cerere, livrarea consumabilelor si pieselor de schimb care se achizitioneaza separat, atunci cand este necesar.

    * Service la cerere
Recomandat pentru echipamentele cu utilizare ocazionala si care nu sunt foarte importante pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii in organizatie.    Contact:

    * Constanta Olinic - Dispecer Service
      Telefoane: +4 021 312.77.68, +4 021 312.77.69